Ontdek de Kids Hygiene On-the-Go-doekjes, een nieuw product dat speciaal is ontwikkeld voor de handjes, voetjes, het gezicht en het lichaam van baby’s en kinderen.

Als je geen water en zeep bij de hand hebt, grijp je automatisch naar een doekje, toch? Maar lang niet alle doekjes geven hetzelfde resultaat. Want wat doe je als je een handige oplossing nodig hebt om vuil en bacteriën te verwijderen, waar je ook bent?

Pampers Kids Hygiene On-the-Go-doekjes zijn daar speciaal voor ontwikkeld. Ze helpen je om de handjes, voetjes, het gezicht en het lichaam van je baby doeltreffend schoon te maken. Hun formule bevat nu twee keer meer milde reiniger* en ze zijn veilig en zacht, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes.

Voortaan hoef je je tijdens uitjes met je kind geen zorgen meer te maken of er water en zeep binnen handbereik is. Met Pampers Kids Hygiene On-the-Go-doekjes in je luiertas of handtas heb je immers alles op zak wat je nodig hebt.

Pampers Kids Hygiene
Pampers Kids Hygiene

Een vuile snoet afvegen, plakkerige handjes of vieze voeten schoonmaken… Deze doekjes maken in een handomdraai elk lichaamsdeel van je kind perfect schoon.

Pampers Kids Hygiene On-the-Go-doekjes zijn speciaal ontworpen voor onderweg. Zo zijn ze altijd in de buurt wanneer je ze het hardst nodig hebt.

Denk maar aan een uitstapje naar het park of de speeltuin, de supermarkt of het winkelcentrum, of een bezoekje aan vrienden of grootouders.

Pampers Kids Hygiene On-the-Go-doekjes komen handig van pas bij kleine noodsituaties, hoe ver je ook uit de buurt bent van thuis of een openbaar toilet.

Pampers Kids Hygiene
Pampers Kids Hygiene

Enkele voordelen en kenmerken van de nieuwe Kids Hygiene On-the-Go-doekjes:

  • 2 x meer milde reiniger*.

  • Ontworpen voor gebruik op gezicht, handen, voeten en lichaam.

Pampers Kids Hygiene
  • Dermatologisch getest.

  • 0% alcohol en kleurstoffen.

  • Goedgekeurd door de dermatologen van Skin Health Alliance.

  • Gemaakt met vezels van plantaardige oorsprong.

Waarom zou je kiezen voor Pampers Kids Hygiene On-the-Go-doekjes?

Pampers Kids Hygiene

Het leven als jonge ouder is niet altijd makkelijk. Soms ren je met je kleintje van de ene activiteit naar de andere. Doekjes zijn superhandig om vuil en bacteriën te verwijderen, waar je ook bent. Alweer een zorg minder in je actieve leven als mama of papa!

Je weet nooit welke bacteriën op de loer liggen op de oppervlakken die in contact komen met je kind. En dus wil je de handjes van je kleine schat snel kunnen schoonmaken. Zonder zeep en water in de buurt kun je maar beter goed voorbereid zijn. Handige doekjes die doeltreffend schoonmaken en vuil en bacteriën verwijderen, zijn dan ideaal. In tegenstelling tot ontsmettende handgels op basis van alcohol, die niet veilig zijn voor baby’s jonger dan drie, moeten doekjes veilig en zacht zijn om de gevoelige babyhuid niet te irriteren. Onze formule is dan ook dermatologisch getest en bevat geen alcohol.

Pampers Kids Hygiene On-the-Go-doekjes voldoen aan al je behoeften!

Kies voor Pampers Kids Hygiene On-the-Go-doekjes om op je volgende uitje de handjes, voetjes, het gezicht en het lichaam van je baby of kind schoon te maken en alle vuil en bacteriën weg te vegen. Neem ze gewoon overal mee naartoe. Wedden dat je er geen spijt van krijgt?

* Vergeleken met Pampers Fresh Clean