pampers papa

Pampers® wil luiertafels toegankelijker maken voor papa’s

We stellen vast dat de openbare luiertafels in België nog te weinig toegankelijk zijn voor vaders. En daar zijn we niet alleen in. Uit een door Pampers uitgevoerd marktonderzoek blijkt dat 75% van de Belgische papa’s vindt dat er meer toegankelijke luiertafels zouden moeten zijn. Te vaak bevinden ze zich in vrouwentoiletten, wat ervoor zorgt dat de drempel voor vaders wordt verhoogd om op locatie de verschoontaak op zich te nemen.  Nochtans geeft 82% van de Belgische vaders aan dat ze ouderlijke taken als verschonen of het flesje geven met plezier op zich nemen. Meer nog: 77% van hen laat weten dat ze het gevoel hebben minder tijd door te brengen met hun kind(eren) dan dat ze zelf zouden willen. 

We vinden bij Pampers dat niets hen in de weg mag staan om hun ouderlijke taak te vervullen en we willen hen dan ook bijstaan om de vader te worden die ze willen zijn. Daarom hebben we besloten dat we in België meer toegankelijke luiertafels voor vaders en baby’s willen installeren! Zo gaan wij papa’s ondersteunen zodat ze hun vaderrol ten volle kunnen opnemen.

 

Maar dit kunnen we niet alleen, daarom zijn we de zoektocht naar partners gestart om dit samen met hen te realiseren. En ook jij kan helpen! Deel een foto van papa en baby aan een luiertafel en voeg de hashtag #papaskindje toe. Misschien worden jullie zo het gezicht van onze campagne…

Want het is tenslotte ook papa z’n kindje… #papaskindje

 

Wordt vervolgd!

Misschien vind je dit ook interessant:

Week per week

Vertel ons hoeveel weken je zwanger bent

Je bent in "week":