7 tips om jezelf te verzorgen in de laatste dagen voor de geboorte

De laatste acht maanden is je leven voorbij gevlogen omdat je bezig was je gezin, je huis en je leven voor te bereiden op je nieuwe aanwinst.

Maar misschien vergat je 1 ding: jezelf verwennen!

Wil je de voortgang van je zwangerschap en baby weten? Volg onze zwangerschapskalender om je zwangerschap bij te houden.

Hier zijn 7 manieren om te genieten van je laatste dagen als ‘mama met een dikke buik'!

1. Neem een manicure/pedicure

In deze fase van je zwangerschap is een massage niet echt ontspannend meer. Laat je in plaats daarvan verwennen met een manicure en pedicure. Je huid wordt heerlijk zacht en je nagels zien er prachtig uit.

2. Laat het huis schoonmaken

Huur een schoonmaakservice in en laat iedere centimeter van je huis schrobben, boenen en glanzen. Als je thuiskomt uit het ziekenhuis is een band opbouwen met je baby de eerste prioriteit, een schone keukenvloer is dat niet.

3. Ga naar de film, in je eentje!

Geniet van een verhaal zonder dat je er daarna over moet discussiëren. Aangezien je daar lekker in je eentje bent, kan je ook een grote bak popcorn en een stoel met extra beenruimte nemen!

4. Lees je helemaal ontspannen

Speur de bestsellerplank van je lokale boekenwinkel af en koop een mooi boek om tijdens je ziekenhuisverblijf te lezen. Of in plaats van een boek: een heerlijke stapel roddelblaadjes en lifestyle-tijdschriften.

5. Ga naar de kapper

Als je steeds die hoognodige knipbeurt hebt uitgesteld, is dit het juiste moment. Hou er rekening mee dat je voor tientallen foto's moet poseren nadat je baby zijn of haar grote entree heeft gemaakt!

6. Leg de dikke buik vast

Huur een fotograaf in om thuis een serie stralende zwangerschapsfoto's te maken van jou en je buik. Laat ze afdrukken en stal ze overal trots uit.

7. Regel nog een laatste avond als stel

Plan een laatste pre-baby-avond met je partner. Reserveer in jullie favoriete restaurant of ga een avondje uit naar het theater of een muziekvoorstelling.

Bereken je bevallingsdatum

In afwachten van de grote dag lees je misschien deze artikels graag nog eens na:

Beheer Cookies