6 originele manieren om het geslacht van je baby aan te kondigen

De tijd is gekomen om de geijkte vraag te beantwoorden: wordt het een jongen of een meisje?

Bereken je bevallingsdatum

Dit zijn 6 manieren om het nieuws bekend te maken.

Hoe maak je de onthulling spannend?

  1. Kies een blauw en een roze rompertje bij de babywinkel. Geef de verzegelde envelop aan de verkoopster en laat haar stiekem het rompertje voor het juiste geslacht inpakken. Wacht met het openmaken van het cadeautje tot je familie en vrienden erbij zijn op je feestje.

  2. Koop bellenblaaspotjes - één in een roze en één in een blauwe verpakking - en vraag een vriend of familielid om stiekem voedingskleurstof toe te voegen. Tijdens de aankondiging moeten jij en je partner witte T-shirts dragen en bellen naar elkaar blazen. Zodra jullie shirts droog zijn, stop je ze in een doos met andere feestherinneringen die je in de babykamer kunt ophangen.

  3. Vraag iemand een ondoorzichtige ballon te kopen bij een feestwinkel en vraag de verkoper de ballon te vullen met roze of blauwe confetti. Tijdens de aankondiging kun je een van je dierbaren vragen een foto te maken terwijl jij en je partner de ballon doorprikken.

Hoe onthul je het geslacht van je baby per post?

Als je familie en vrienden niet in de buurt wonen of wanneer je geen zin hebt in toeters en bellen, kan je de mededeling ook vastleggen en delen via de post, e-mail of via je favoriete sociale mediakanaal.

  1. Spreek van tevoren met je partner af dat die na de echo stiekem vraagt naar het geslacht van jullie baby. Vraag een sieraad te kopen in een kleur die overeenkomt met het geslacht van je baby. Stel voor dat je partner je mee uit neemt voor een romantisch avondje en een foto van je maakt met je nieuwe sieraad. Plaats het op je sociale media en wacht op de reacties!

  2. Laat je partner een foto maken terwijl je roze of blauwe glitter van je handen blaast. Maak de foto zwart-wit, behalve de glitter. Stuur een kopietje naar je familie en vrienden.

  3. Als je het geslacht van je baby in de herfst wilt aankondigen, kun je familie en vrienden uitnodigen om pompoenen uit te snijden. Snijd stiekem "Het is een meisje” of “Het is een jongen" in jouw pompoen, zodat niemand het ziet. Als iedereen klaar is met snijden, stop je een kaarsje in elke pompoen en zet de pompoenen naast de deur. Vraag iedereen hun ogen dicht te doen en leg dan hun reacties vast vanuit de deuropening wanneer ze hun ogen mogen openen. Poseer voor een foto met je pompoen en mail dit, samen met een foto van de geweldige reacties, naar geliefden die niet bij het pompoenfeestje konden zijn.

Als je het überhaupt wilt vertellen, is er geen goede of foute manier om het geslacht van je baby aan te kondigen. Dus waarom zou je niet wat plezier beleven aan het hele proces?

Beheer Cookies