Hoe kondigen andere mama’s hun zwangerschap aan?

Rebecca, 30 jaar, Clifton, New Jersey

"Ik heb mijn familie gemaild om ze uit te nodigen voor een spelletjesavond. Toen we bij elkaar zaten, stelde ik voor Pictionary te spelen. Toen het mijn beurt was, trok ik drie strepen om te laten zien dat het drie woorden waren. Toen tekende ik een vrouw met een dikke buik en een pijl van haar naar de derde streep. En toen mijn gezicht op de eerste streep en "ben" op de tweede ["Ik ben zwanger"]. Iedereen begon te schreeuwen want je mag bij Pictionary geen letters gebruiken, maar ze begrepen het gewoon niet. Toen iedereen even de tijd had gehad om het te verwerken, begonnen ze allemaal te schreeuwen, huilen, knuffelen en lachen."

Kim, 39 jaar, Delran, New Jersey

"Bij mijn eerste zoon gaf ik mijn man een T-shirt voor Vaderdag en een pet met "Allerliefste papa" op vaderdag. Hij wist eerst niet wat hij moest denken, maar toen realiseerde hij zich ineens dat hij papa werd. Toen ik mijn moeder vertelde dat ze voor het eerst grootmoeder werd, heb ik haar een boek over grootmoeders gegeven. Natuurlijk begon zij ook te huilen!"

Brittany, 23 jaar, Somers, Montana

"Ik vertelde mijn ene zus dat ze weer tante zou gaan worden (mijn oudste zus had al kinderen). Vervolgens heb ik mijn andere zus een sms gestuurd dat ze weer tante ging worden. Toen vertelde ik mijn oudste zus dat ze voor het eerst tante zou worden! Mijn hele familie was heel blij voor me, ze waren zo blij met de nieuwe aanwinst in de familie. "

Danielle, 28 jaar, Maple Shade, New Jersey

"We hadden een gezellig samenzijn met mijn vader, stiefmoeder en mijn driejarige broertje, Ryan. We waren met Ryan in gesprek terwijl iedereen mee luisterde en ik vroeg hem hoe hij het zou vinden om oom te worden. Iedereen was even kort verbaasd maar toen barstte de opwinding los."

Nicole, 41 jaar, Sicklerville, New Jersey

"Gek genoeg was het mijn man die mij op de hoogte bracht. 'Schatje, je bent wat humeurig de laatste tijd en je snoept ook veel meer dan normaal. Denk je dat je misschien...?' Ik reageerde van niet, maar twijfelde toch. Na de bevestigende test hebben we onze zoons van 19 en 15 verteld dat we een perfect baantje voor hun hadden gevonden: oppassers!"

Bereken je bevallingsdatum

De volgende artikels bezorgen je ongetwijfeld nog een aantal goed tips:

Beheer Cookies