Baby's met een gevoelige huid hoeven geen doekjes van mindere kwaliteit te gebruiken! Lees hier hoe Pampers ook doekjes ontwerpt speciaal voor jouw kleintje maakt.

  • Na meer dan 50 jaar babyproducten maken, begrijpt Pampers dat de behoeften van een baby beginnen bij de luierverschoning en eindigen bij de voorkeur van de mama.

  • Daarom voert Pampers voortdurend onderzoek uit om op de hoogte te blijven van de gewoontes van mama's en hun routines bij het luierverschonen. Uit ons onderzoek blijkt dat een schone, onbeschadigde babyhuid de prioriteit is van mama's als het om luierverschoning gaat.

  • Er zijn vier hoofdfactoren die invloed hebben op de werking van babydoekjes. In combinatie zorgen deze ervoor dat babydoekjes zowel effectief schoonmaken als zacht zijn voor de babyhuid.

Een dikker, ambitieuzer doekje

  • Pampers New Sensitive babydoekjes verbeterden het reinigen en verzorgen van de huid aanzienlijk in vergelijking met de eerdere producten. Om dit voor elkaar te krijgen, voegde Pampers een mengsel van microfijne en dikke trilobale vezels toe aan de doekjes. De ronde vezels reinigen de huid zachtjes en verwijderen ontlastings- en urineresten

  • Het resultaat is een nieuw doekje met brede en kleine vezels in kleine geultjes. Zo heeft het doekje meer grip en kun je de smeerboel met minder veegbewegingen reinigen.

  • Met zoveel luierverschoningen per dag moeten ook de handen van de ouders worden beschermd. Pampers New Sensitive doekjes zijn dikker, duurzamer en ze beschermen de handen. Want mama's vertrouwen op doekjes die de juiste combinatie van dikte en flexibiliteit bieden.

De juiste textuur

Het verbeterde vezelontwerp vergroot de oppervlakte van het substraat met meer dan 40% per gram substraat (in vergelijking met de huidige Pampers Sensitive doekjes). Hierdoor kunnen ouders met minder veegbewegingen de gevoelige huid van de baby op zachtere manier schoonmaken.

Betere absorptie

Al deze verbeteringen aan de Pampers New Sensitive babydoekjes garanderen een betere en zachtere verschoning. Ouders kunnen er nu nog meer op vertrouwen dat de Pampers New Sensitive babydoekjes met minder veegbewegingen schoonmaken, maar toch zacht zijn voor de gevoelige babyhuid. Het geavanceerde ontwerp haalt bij elke veegbeweging op zachte wijze meer vuil weg.

Een verbeterd tweedelig verschoningsproces

Als ouders de nieuwste Pampers New Sensitive babydoekjes met Soft Grip Texture™ gebruiken, benutten ze een tweedelig proces: macro- en microreiniging. Bij de eerste veeg komt de macroreiniging in actie op de oppervlakte van de babyhuid. Hier werkt het substraat als honderden zachte miniborsteltjes die de viezigheid van de huid verwijderen. In elk doekje is zorgvuldig een zachte lotion op waterbasis verwerkt, die vrij komt door de druk die wordt uitgeoefend wanneer het doekje op de babyhuid wordt gebruikt. De unieke eigenschappen van de lotion lossen nog meer viezigheid op de huid op. Bij elke stap wordt de viezigheid door het doekje geabsorbeerd.

Zachtheid

Ook al is de reinigingskracht verbeterd, de zachtheid en de flexibiliteit van de doekjes zijn nog steeds hetzelfde. Een maat van de zachtheid voor de huid is de wrijvingscoëfficiënt, dit meet de ruwheid aan de oppervlakte. 

Pampers New Sensitive babydoekjes hebben dezelfde lage wrijvingscoëfficiënt als de huidige doekjes. Vergeleken met andere concurrerende babydoekjes op de markt hebben de Pampers New Sensitive babydoekjes een lagere wrijvingscoëfficiënt.