De allereerste keer dat je luiers gaat kopen zie je misschien door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel keus! Welke maat moet je hebben en hoe belangrijk is het absorptievermogen? Voor jou is natuurlijk vooral belangrijk: mijn baby moet lekker droog blijven en zich prettig voelen.

Precies! En daar zorgt Pampers voor. Van de kleinste Pampers luier die je kunt kopen tot en met de handige luierbroekjes die je in één handbeweging aantrekt. De juiste maat kiezen is belangrijk; een luier moet goed om de beentjes, billetjes en het buikje van je baby passen.

Dat voorkomt doorlekken en zorgt ervoor dat je kind zich makkelijk kan bewegen. Op de verpakkingen lees je precies voor welk gewicht de verschillende maten bestemd zijn.

Hoeveel luiers heb je nodig?

Je hebt gemiddeld vijf luiers per dag nodig. Baby's groeien snel, sla dus liever niet te snel een enorme voorraad in van dezelfde maat om te voorkomen dat je straks met een stapel luiers zit die te klein zijn!

Wanneer kies je voor + maten?

De maten van Pampers® Pampers® Baby-Dry™ luiers en luierbroekjes zijn handig als je baby grotere plasjes doet, of voor de nacht. Deze luiers bieden dezelfde luiermaat, maar met meer vermogen om vocht op te nemen.

Wanneer kies je voor luierbroekjes?

Wil je baby niet meer stil liggen, schopt hij of kruipt hij weg tijdens het verschonen? Dan is het tijd voor luierbroekjes! Ze zijn beschikbaar vanaf maat 3. Oei, ik Groei! beveelt het gebruik van luierbroekjes aan vanaf 8 maanden voor een betere fysieke en mentale ontwikkeling.

Welke luier kies je?

9124_Pampers_FBNL_mb.com_Night_Pants_overview_MAY21

Premium Protection™ lijn

Pampers® Premium Protection™ luiers, verkrijgbaar in 1, 2, 3, 4, 5 en 6, zijn superzacht en vormen Pampers' beste bescherming voor je baby's huidje. De unieke absorberende toplaag leidt vocht en zachte ontlasting weg van je baby's gevoelige huid.

De zachte rekbare zijkanten helpen de luier op zijn plaats te houden door zich aan te passen aan iedere beweging van je baby. De verkleurende urine-indicator laat je weten wanneer je de luier zou kunnen verschonen.

De Premium Protection luiers zijn de eerste keuze van materniteiten*.

Pampers® Premium Protection™ Pants, verkrijgbaar in maat 3, 4, 5 en 6, zijn gemakkelijk aan te trekken. Dit zijn de zachtste luierbroekjes van Pampers. Luierbroekjes worden door ‘Oei, ik Groei' aanbevolen vanaf 8 maanden voor een betere mentale en fysieke ontwikkeling van je kind. Je trekt de broekjes aan in één beweging en trekt ze makkelijk uit door de zijkanten eenvoudig los te scheuren.

Baby-Dry™ lijn

Pampers® Baby-Dry™, verkrijgbaar in maat 1,2,3,4,4+,5,5+,6,7, bieden tot 12 uur bescherming rondom tegen lekken dankzij het unieke 3-voudige beschermingssysteem dat vocht onmiddellijk absorbeert en lekken ter hoogte van de taille en de beentjes voorkomt. 

Pampers baby-dry™ Pants luierbroekjes, verkrijgbaar in maat 3, 4, 5, 6 en 7 zijn, dankzij de ultra-flexibele tailleband rondom, gemakkelijk te verwisselen: voor eenvoudig verschonen overdag en bescherming tegen lekken 's nachts.

Harmonie lijn

Pampers® Harmonie luiers, verkrijgbaar in maat 1 t/m 5, gemaakt met materialen die hoogwaardig katoen, zachte plantaardige vezels, en andere zorgvuldig geselecteerde materialen bevatten.

Pampers® Harmonie Pants luierbroekjes, verkrijgbaar in maat 4, 5 en 6 zijn, dankzij de ultra-flexibele tailleband rondom, gemakkelijk te verwisselen.

Ze bevatten 0% parfum, chloorbleekmiddelen en latex**, en garanderen 100% droogheid van Pampers. Bovendien zijn Pampers® Harmonie luiers gemaakt met 100% gecertificeerde duurzame energie en hun absorberende kern is samengesteld uit verantwoord verkregen cellulose.

Alle Pampers luiers zijn dermatologisch getest, vrij van de 26 allergenen uit de EU lijst en gecertificeerd met het onafhankelijke Oeko-Tex® STANDARD 100 label.

*Op basis van de verdeling van Pampers Premium Protection™ luiers maat 0-2 in Belgische materniteiten, jan 2018 – dec 2018.
**Natuurrubber latex