Als ouder onderzoek en test je alles voor de veiligheid van jouw baby. Bij Pampers® begrijpen we dat je meer wil weten over de samenstelling van onze luiers en onze productieprocessen. Daarom willen we deze vragen in alle transparantie beantwoorden zodat je kan zien dat wanneer het op de veiligheid van onze producten aankomt, we niets aan het toeval overlaten.

Hieronder de antwoorden op enkele vragen die we al van ouders ontvingen. Als je andere vragen hebt, aarzel niet om ons te bellen op 0800 99003.

Veelgestelde vragen

Alle Pampers® producten zijn 100% veilig voor baby's. We nemen 3 belangrijke stappen om prestatie, kwaliteit en comfort voor jouw baby te garanderen:

  1. Rigoureuze selectie van materialen waarvan de veiligheid is gevalideerd in samenwerking met kinderartsen, pediatrische dermatologen en toxicologen. Omdat veilige luiers beginnen bij veilige materialen! Lees over hoe we onze materialen kiezen en wat er in onze producten zit door hier te klikken voor luiers, luierbroekjes of babydoekjes.
  2. Productie: een belangrijke fase die we van A tot Z in handen hebben. Pampers® produceert haar luiers exclusief binnen haar eigen faciliteiten in Europa. En we volgen iedere productiefase nauwkeurig op om de kwaliteit van onze producten te verzekeren. Iedere luier wordt continu gevolgd door camera's en meer dan 500 sensors; zo doen we iedere dag meer dan 2 000 verificaties.
  3. Constante evaluatie voor gecertificeerde, veilige luiers die de babyhuid respecteren. Onze luiers, luierbroekjes en babydoekjes zijn dermatologisch getest en onze Pampers® baby-dry™ en Harmonie luiers werden STANDARD 100 gecertificeerd door OEKO-TEX®: een onafhankelijk instituut dat op ongewenste stoffen test. Het is een van de strengste certificaten voor babyproducten die dicht bij de babyhuid gedragen worden. We omschrijven deze stappen op deze pagina van onze site.

Aarzel niet om ons te bellen op 0800 99003 als je vragen of opmerkingen hebt over Pampers® producten. Bedankt!

Pampers Veiligheidsbelofte

Onafhankelijke tests en meningen van de experts over Pampers® luiers