why pampers baby wipes go beyond

De formule van de Pampers babydoekjes is perfect voor de babyhuid. Ze doen zelfs meer dan je denkt.

Babydoekjes zijn sterk verbeterd sinds de originele wegwerpdoekjes. En met de vooruitgang van de technologie zijn ook de opvattingen van consumenten over babydoekjes in het dagelijkse gebruik veranderd. Ook al zijn babydoekjes in eerste instantie bedoeld voor de hygiëne en de verschoning van de baby. Ouders gebruiken de doekjes ook bij andere dagelijkse taken.

Babyhygiëne

Pampers voert regelmatig onderzoek uit bij mama's. Zo begrijpen we beter hun behoeftes en voorkeuren omtrent een product. Een recente toont aan dat mama's het afvegen van poep en urine als voornaamste functie van het babydoekje zien. Daarnaast hechten ze waarde aan de verzorgende werking van het doekje. 

  • Mama's hebben liever een doekje dat op verschillende manieren kan schoonmaken

  • Mama's willen een babyverzorgingsproduct dat gebaseerd is op de leeftijd en op de behoeftes van hun baby.

  • In Amerika geven mama's met jongere baby's de voorkeur aan doekjes die zacht zijn en de babyhuid verzorgen.

  • Terwijl mama's van iets oudere baby's liever doekjes gebruiken die de huid snel en grondig schoonmaken.

  • Voor baby's met een gevoelige huid geven de mama's de voorkeur aan een doekje dat speciaal is ontwikkeld om zowel te reinigen als de gevoelige huid te verzorgen.

Andere toepassingen van doekjes

Luiers verschonen is niet het enige moment waarop babydoekjes handig zijn. Met drukke agenda's en meer tijd buitenshuis vind je babydoekjes regelmatig in luiertassen, in de auto en op de eettafel.

Naarmate baby's groter worden, vinden mama's meer gelegenheden om doekjes te gebruiken. Een recente enquête onder meer dan 500 mama's in Amerika heeft aangetoond dat de babydoekjes het meest worden gebruikt om de handen (90%), het gezicht (88%) of de handen van een ouder (72%) af te vegen en ook om oppervlaktes mee af te vegen (65%).