Alle Pampers® luiers, STANDARD 100 gecertificeerd met het onafhankelijk label van OEKO-TEX®

Als ouder onderzoek, verifieer en test je alles voor je baby: of het nu om potjes babyvoeding, speeltjes, de temperatuur van het badwater of luiers gaat!

De veiligheid van kleding en luiers die iedere dag dicht bij de huid van je baby worden gedragen, is niet altijd eenvoudig te beoordelen. Gelukkig zijn certificeringen van onafhankelijke laboratoria zoals de STANDARD 100 door OEKO-TEX® een goede maatstaf. Dat is degene die Pampers® heeft gekozen voor haar Pampers® luiers, en wel hierom:

OTS100 label

Icon 1 

OEKO-TEX® is een onafhankelijk certificatie instituut: OEKO-TEX® heeft nauwgezet alle materialen in Pampers® baby-dry™ en Harmonie luiers (absorberende kern, bevestigingen, bovenlagen, afwerkingen, enz.) geïnspecteerd om eventuele ongewenste stoffen te detecteren en is volledig onafhankelijk van producenten en openbare agentschappen. Alle Pampers® luiers zijn dus getest, geverifieerd en gecertificeerd.


Icon 2 

OEKO-TEX® test voor de mogelijkheid op meer dan 100 ongewenste substanties: De STANDARD 100 door OEKO-TEX® houdt niet alleen rekening met de huidige wetgeving, maar gaat nog verder door te testen op bepaalde stoffen die nog niet gereguleerd zijn. Daarom is dit label een waardevolle aanvulling op de Franse en Europese vereisten die Pampers al volgt. En de lijst met criteria wordt elk jaar bijgewerkt!


Icon 3 

OEKO-TEX® standaarden zijn niet gelimiteerd tot één enkele test: Naast de eerste laboratoriumtests voert OEKO-TEX® niet alleen steekproeven uit op Pampers® luiers die in winkels zijn gekocht, maar voert het ook controles uit in de fabriek waar de luiers worden gemaakt!


Icon 4 

OEKO-TEX® denkt zoals ouders: Net zoals jij, weet OEKO-TEX® dat baby's erg gevoelig zijn. Daarom zijn de evaluatiecriteria voor producten die dicht tegen de babyhuid gedragen worden bijzonder streng.

Dankzij de STANDARD 100-certificering van OEKO-TEX® blijft Pampers® hard werken om nog beter aan de veiligheidsbehoeften van baby’s en hun ouders te beantwoorden . En de glimlach van een baby die lekker droog is, is onze grootste beloning!

Surf naar deze pagina om meer te lezen over de Pampers® Veiligheidsbelofte.

Beheer Cookies