Pampers® Sensitive™

Klinisch geteste zachtheid

Ontworpen voor de verzorging van je baby's gevoelige huid
Sluiting die uitdrogen voorkomt

Zorgt ervoor dat de doekjes niet uitdrogen en even vochtrijk zijn bij elk gebruik

Dermatologisch getest

Dermatologisch getest, geschikt voor gebruik vanaf de geboorte

Beschermt de gevoelige huid van de baby

Helpt huidirritatie te voorkomen
Helpen huidirritatie te voorkomen

De unieke pH-balancerende formule helpt de gevoelige huid van je baby te beschermen.

0% alcohol & parfum

Zonder alcohol en parfum en klinisch getest milder dan reinigen met katoen en water.

Klinisch getest zacht

Speciaal ontworpen voor de gevoelige huid van jouw baby.
Klinisch en dermatologisch getest

Garantie dat babydoekjes veilig zijn en zorg dragen voor de babyhuid.

Een strikte selectie van onze componenten

In samenwerking met kinderartsen en toxicologen.

Ontdek Pampers® Sensitive

Beoordelingen

Pampers® Sensitive™

4.7 375
(375)

ZACHTE REINIGING

4.7

ZACHTHEID

4.7

STERKTE

4.7

Pampers is niet verantwoordelijk voor de correctheid van beweringen over producten die hier worden gedaan en onderschrijft geen meningen die in dit onderdeel worden geuit.

5.0

By Darin - juni 01, 2022

Echt voor sensitive huid

Mijn dochter is 1 maand oud, we hebben een ander merk gebruiken, maar haar huid werd echt geïrriteerd en rood. Maar na Pampers sensitive gebruiken, alles is prima en mijn dochter is heel blij en nu houdt ze haar Pampers tijd.

Gratis product ontvangen
5.0

By christopher - oktober 20, 2021

heel tevreden en makkelijk

hebben niet veel andere doekjes geprobeerd omdat we zo content er van zijn. de verpakking is licht, er steekt een goed aantal in , de pakjes sluiten heel goed af door het klepje, maar het klepje breekt ook makkelijk er af als je dat wil zodat ze goed in de "bewaar door " passen.ze zijn super makkelijk , goed van vochtigheid om te kunnen proper maken, ze komen makkelijk uit de verpakking en sluiten heel goed af. zacht voor de kleine zijn billetjes , heeft nooit iets van uitslag gehad!!! en nooit niet gescheurd. als ik dan al een nadeel moet gaan schrijven zou het het volgende zijn : de pakjes zijn licht dus soms hef je het pakje omhoog inplaats van het doekje eruit. als je grote aantallen aankoopt en daarom dus de pakjes langer hebt liggen kan het zijn dat de onderste doekjes veel natter zijn dan de bovenste. wij legde gewoon de reserve verpakking die in de doos stak onderste boven er in. " wij kochten ze aan met volle dozen 48pakken *5 dozen

5.0

By Glenn - oktober 15, 2021

Top product

Deze doekjes hebben we cadeau gekregen van de afdeling materniteit na de geboorte van onze dochter. Huidvriendelijk, zacht, goed vochtig en geen parfum. Neemt alles mooi op, zelfs de eerste plakkerige boodschappen. We zijn enorm overtuigd van dit product en we willen niets anders meer.

Gratis product ontvangen

Wanneer u producten selecteert of koopt via de links op deze pagina, kan Procter & Gamble transactiegegevens ontvangen en deze combineren met andere informatie om u relevantere online advertenties te bieden in overeenstemming met hun privacybeleid.

*Ziekenhuizen: gebaseerd op verkoopgegevens van ziekenhuizen; verpleegkundigen: vs. andere ziekenhuis merken, onder degenen met een voorkeur; ouders: gebaseerd op verkoop in winkels

Beheer Cookies