Pampers® Harmonie

Pampers® Harmonie

Bescherm je baby's gevoelige huid

Dermatologisch getest

Pampers® Harmonie luiers zijn dermatologisch getest, voelen zacht aan en zijn speciaal ontworpen om de gevoelige huid van je baby te beschermen.

Met katoen verrijkt

Ons hoogwaardig katoen wordt verantwoordelijk geteeld in de VS. Onze leverancier is lid van het Cotton LEADS programma dat duurzaam onderzoek en kwaliteit promoot.

Tot 12 uur lang droog

Omdat je baby een goede en huidvriendelijke verzorging verdient. Pampers® Harmonie biedt tot 12 uur droogheid.

Urine-indicator

De handige Pampers urine-indicator verandert van kleur zodat je weet wanneer je je baby zou kunnen verschonen.

100% veilig

STANDARD 100 gecertificeerd door OEKO-TEX®

Onafhankelijk instituut dat op de aanwezigheid van honderden schadelijke stoffen test.

Beoordelingen

Pampers® Harmonie

 • COMFORTABELE PASVORM

  4.8

 • VOLDOENDE ABSORPTIE

  4.8

 • ZACHTHEID

  4.8

 • BESCHERMT DE BABYHUID

  4.9

Pampers is niet verantwoordelijk voor de correctheid van beweringen over producten die hier worden gedaan en onderschrijft geen meningen die in dit onderdeel worden geuit.

By Lisa - september 05, 2022

Ons kindje is een buikslapertje en heeft veel last van haar darmpjes. Ze heeft ook een heel gevoelige huid. Reeds meerdere luiers liggen uit proberen maar telkens kreeg ze hier uitslag van. Tot we Pampers Harmonie probeerde. Dit was voor ons de oplossing om lekken tegen te gaan en geen uitslag meer! Hier zijn we dan ook bij gebleven en blijven we bij zolang ze in de pampers zit. Kan deze luiers alleen maar aanraden!

By marleen - augustus 27, 2022

van alle soorten pampers die ik al gebruikte, zijn dit de beste

By Sanne - augustus 23, 2022

Ons zoontje kreeg luieruitslag van de pampers van een ander merk. Bij de luiers van Pampers Harmonie vonden we ons en zijn ding! Geen rode billen meer, geen uitslag rond de luier en steeds droge billetjes! Een blijver wat ons betreft.

Wanneer u producten selecteert of koopt via de links op deze pagina, kan Procter & Gamble transactiegegevens ontvangen en deze combineren met andere informatie om u relevantere online advertenties te bieden in overeenstemming met hun privacybeleid.

*Ziekenhuizen: gebaseerd op verkoopgegevens van ziekenhuizen; verpleegkundigen: vs. andere ziekenhuis merken, onder degenen met een voorkeur; ouders: gebaseerd op verkoop in winkels

Beheer Cookies