Pampers® Harmonie

Pampers® Harmonie

Bescherm je baby's gevoelige huid

Dermatologisch getest

Pampers® Harmonie luiers zijn dermatologisch getest, voelen zacht aan en zijn speciaal ontworpen om de gevoelige huid van je baby te beschermen.

Met katoen verrijkt

Ons hoogwaardig katoen wordt verantwoordelijk geteeld in de VS. Onze leverancier is lid van het Cotton LEADS programma dat duurzaam onderzoek en kwaliteit promoot.

Tot 12 uur lang droog

Omdat je baby een goede en huidvriendelijke verzorging verdient. Pampers® Harmonie biedt tot 12 uur droogheid.

Urine-indicator

De handige Pampers urine-indicator verandert van kleur zodat je weet wanneer je je baby zou kunnen verschonen.

100% veilig

STANDARD 100 gecertificeerd door OEKO-TEX®

Onafhankelijk instituut dat op de aanwezigheid van honderden schadelijke stoffen test.

Beoordelingen

Pampers® Harmonie

4.9 180
(180)

COMFORTABELE PASVORM

4.8

VOLDOENDE ABSORPTIE

4.8

ZACHTHEID

4.8

BESCHERMT DE BABYHUID

4.9

Pampers is niet verantwoordelijk voor de correctheid van beweringen over producten die hier worden gedaan en onderschrijft geen meningen die in dit onderdeel worden geuit.

5.0

By Anthe - juni 15, 2022

Fantastische

Past heel goed aan de billetjes, neemt veel op vooral s nachts. We hebben geen last meer van ongelukjes. En ze voelen zo zacht en aangenaam aan. Ons zoontje heeft geen last meer van rode billetjes, beschermt echt heel goed!

5.0

By Aline - juni 02, 2022

Zeer tevreden

De enige luier die geen roodheid veroorzaakt. Lekt ook niet in de nacht en voelen zacht en comfortabel aan. Zeer tevreden over dit product!

5.0

By Priscilla - juni 01, 2022

Mama en dochter zeer tevreden

Wij zijn net van maatje 3 naar 4 gegaan en ook hiervan zijn we beiden super tevreden. Kleintje verdraagt de pampers goed en kan er de nacht mee door doen. Ze absorberen zeer goed en geven geen onaangename geurtjes vrij. Dat de pampers toch wat milieuvriendelijker zijn dan reguliere pampers maar mama dan weer blij. Binnekort gaan we de hybride versie van pampers proberen.

Wanneer u producten selecteert of koopt via de links op deze pagina, kan Procter & Gamble transactiegegevens ontvangen en deze combineren met andere informatie om u relevantere online advertenties te bieden in overeenstemming met hun privacybeleid.

*Ziekenhuizen: gebaseerd op verkoopgegevens van ziekenhuizen; verpleegkundigen: vs. andere ziekenhuis merken, onder degenen met een voorkeur; ouders: gebaseerd op verkoop in winkels

Beheer Cookies