Deze Pampers maten zijn het beste voor je baby

De allereerste keer dat je luiers gaat kopen zie je misschien door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel keus! Welke maat moet je hebben en hoe belangrijk is het absorptievermogen? Voor jou is natuurlijk vooral belangrijk dat je baby lekker droog blijft en zich prettig voelt.

Precies! En daar zorgt Pampers voor. Van de kleinste Pampers luier die je kunt kopen tot en met de handige luierbroekjes die je in één beweging aantrekt. De juiste maat kiezen is belangrijk; een luier moet goed rond de beentjes, billetjes en het buikje van je baby passen.

Dat voorkomt doorlekken en zorgt ervoor dat je kindje zich gemakkelijk kan bewegen. Op de verpakkingen lees je precies voor welk gewicht de verschillende maten bestemd zijn.

GERELATEERDE LUIERSTOOL

Luiermaat calculator

Ontdek de grootte van de luier van je baby, hoeveel luiers je per dag en voor hoelang nodig hebt:

Selecteer het gewicht van uw baby in kg

Hoeveel luiers heb je nodig?

Je hebt gemiddeld vijf luiers per dag nodig. Baby's groeien snel, sla dus liever niet te snel een enorme voorraad in van dezelfde maat om te voorkomen dat je straks met een stapel luiers zit die te klein zijn!

Wanneer kies je voor + maten?

De + maten van Pampers® Baby-Dry™ luiers zijn handig als je baby grotere plasjes doet, of voor de nacht. Deze luiers bieden dezelfde luiermaat, maar hebben een groter absorptievermogen.

Wanneer kies je voor luierbroekjes?

Wil je baby niet meer stil liggen, schopt hij of kruipt hij weg tijdens het verschonen? Dan is het tijd voor luierbroekjes! Je trekt ze in één beweging aan en scheurt de zijkanten open om ze uit te trekken.Nadien rol je het broekje op, kleeft het vast met de plakstrip en gooit het weg.

Luierbroekjes hebben een flexibele tailleband rondom die zich aanpast aan het buikje van je baby. Ze zijn beschikbaar vanaf maat 3 en kunnen vanaf 8 maanden worden gedragen. Bovendien stimuleert dit ook de fysieke en mentale ontwikkeling van je kleintje.

10888 Pampers FBNL WhatDiaperToChoose mb BENL

Klik hier om de visual te bekijken.

Premium Protection™ lijn

Pampers® Premium Protection™ luiers, verkrijgbaar in maten 0, 1, 2, 3, 4, 5 en 6, zijn superzacht en zijn de Nr1 Pampers luiers voor comfort en bescherming van de gevoelige babyhuid. De speciaal ontworpen absorberende DermaComfort toplaag leidt vocht en zachte ontlasting weg van je baby's gevoelige huid en houdt dit vast in de kern van de luier.

De zachte rekbare zijkanten helpen de luier op zijn plaats te houden door zich aan te passen aan iedere beweging van je baby. De verkleurende urine-indicator laat je weten wanneer je de luier zou kunnen verschonen.

De Premium Protection luiers zijn de eerste keuze van materniteiten*.

Pampers® Premium Protection™ Pants, verkrijgbaar in maat 3, 4, 5 en 6, zijn gemakkelijk aan te trekken. Dit zijn de zachtste luierbroekjes van Pampers. Luierbroekjes kan je al vanaf 8 maanden gebruiken, ze zorgen ook voor een betere mentale en fysieke ontwikkeling van je kindje. Daarnaast zijn ze ook gemakkelijk te verschonen: je trekt de broekjes aan in één beweging en trekt ze gemakkelijk uit door de zijkanten open te scheuren.

De Stop & Protect Pocket is een nieuw onderdeel van onze Pampers® Premium™Pants luierbroekjes. Het helpt doorlekken aan de achterkant voorkomen.

Baby-Dry™ lijn

Pampers® Baby-Dry™, verkrijgbaar in maat 2, 3, 4, 4+, 5, 5+, 6, 7 et 8 bieden tot 12 uur bescherming rondom tegen lekken dankzij het unieke 3-voudige beschermingssysteem dat vocht onmiddellijk absorbeert en lekken ter hoogte van de taille en de beentjes voorkomt. Pampers Baby-Dry™ Pants luierbroekjes, verkrijgbaar in maat 4, 5, 6 en7 hebben een 360°pasvorm en sluiten mooi aan om lekken te voorkomen. Luierbroekjes kan je al vanaf 8 maanden gebruiken, ze zorgen ook voor een betere mentale en fysieke ontwikkeling van je kindje. Daarnaast zijn ze ook gemakkelijk te verschonen.

De Stop & Protect Pocket is een nieuw onderdeel van onze Pampers® Baby-Dry™ Pants luierbroekjes. Het helpt doorlekken aan de achterkant voorkomen.

Baby-Dry™ Night Pants lijn

De Pampers® Baby-Dry™ Night Pants zijn beschikbaar in maat 4,5 en 6 en bieden extra bescherming gedurende de hele nacht dankzij de sterker absorberende kern. Luierbroekjes kan je al vanaf 8 maanden gebruiken, ze zorgen ook voor een betere mentale en fysieke ontwikkeling van je kindje.

Daarnaast zijn ze ook gemakkelijk te verschonen. De Stop & Protect Pocket is een nieuw onderdeel van onze Pampers® Baby-Dry™ NightPants luierbroekjes. Het helpt doorlekken aan de achterkant voorkomen.

Harmonie lijn

Pampers® Harmonie luiers, verkrijgbaar in maat 4, 5 en 6, gemaakt met materialen die hoogwaardig katoen**, zachte plantaardige vezels, en andere zorgvuldig geselecteerde materialen bevatten.

Ze bevatten 0% parfum, chloorbleekmiddelen en latex***, en garanderen 100% droogheid van Pampers. Bovendien zijn Pampers® Harmonie luiers gemaakt met 100% gecertificeerde hernieuwbare elektriciteiten hun absorberende kern is samengesteld uit verantwoord verkregen cellulose.

Pampers® Harmonie Pants luierbroekjes, verkrijgbaar in maat 4, 5 en 6, zijn dankzij de ultra-flexibele tailleband rondom, gemakkelijk te verwisselen.

Harmonie Hybrid 

Ontdek Pampers® Harmonie Hybrid, een luiersysteem dat bestaat uit twee delen: een wasbare luier die met je baby meegroeit, en een superabsorberende wegwerpbare toplaag voor bescherming rondom tegen lekken.

De herbruikbare luier heeft een aanpasbare maat die meegroeit met je baby mee en is gemaakt van zacht en waterdicht materiaal om je baby droog te houden.

De wegwerpbare toplaag is gemaakt met materialen die zachte, plantaardige vezels bevatten en hebben een superabsorberende kern voor vertrouwde Pampers droogheid.

*Op basis van de verdeling van Pampers Premium Protection™ luiers maat 0-2 in Belgische materniteiten, juli 2021 -juli 2022.

**15% katoen in de buitenlaag van de luier.

***Ze bevatten 0% parfum, chloorbleekmiddelen en latex.

Beheer Cookies