Beoordelingen

Pampers® Premium Protection™ Pants

 • COMFORTABELE PASVORM

  4.9

 • VOLDOENDE ABSORPTIE

  4.9

 • ZACHTHEID

  4.9

 • BESCHERMT DE BABYHUID

  4.9

Pampers is niet verantwoordelijk voor de correctheid van beweringen over producten die hier worden gedaan en onderschrijft geen meningen die in dit onderdeel worden geuit.

By Ana Maria - oktober 27, 2023

Sinds de geboorte van mijn zoon gebruik ik alleen Pampers-luiers. Ik kreeg monsters van luiers van andere merken cadeau, maar ik was niet zo tevreden. Ik raad het met vertrouwen aan.

Gratis product ontvangen

By Charlotte - oktober 27, 2023

Mijn zoontje had zo goed als géén luieruitslag meer van zodra ik overschakeldd op de premium protection luiers. Nu hebben we net een succesvolle potjestraining achter de rug met deze super handige broekjes. Hij kon dit ook op school helemaal zelf omhoog en omlaag doen. Nu gebruiken we deze nog steeds ‘s nachts en dankzij de handige pasvorm heb ik geen nat bedje meer.

Gratis product ontvangen

By Lien - oktober 24, 2023

We gebruiken deze 's nachts sinds onze dochter doorslaapt. Door de hoge pasvorm en goede absorptie lekvrije nachten gegarandeerd!

Gratis product ontvangen

By Jordy - oktober 24, 2023

Ik gebruik de pants al sinds mijn oudste dochtertje zelfstandig kon zitten. Echt super gebruik deze ook al bij men jongste dochtertje. Top pas vorm, toffe prentjes die men dochter geweldig vind.

Gratis product ontvangen

By Yasmina - oktober 24, 2023

Super tevreden met de babydry luierbroekjes voor mijn zoontje van 3,5 jaar die nog niet zindelijk is. Hij springt, klimt, klautert eroplos en zowel ' s nachts als overdag bieden de luierbroekjes 100procent bescherming en heb ik geen last van lekjes. Supercomfortabel voor mijn zoontje en zeer goede pasvorm. Top ook de mogenlijkheid dat dit beschikbaar is in grotere maten zelfs maat 8 is ideaal voor ons. Wij zijn fan!

Gratis product ontvangen
Beheer Cookies