Pampers® Harmonie New Baby

Helpt de natuurlijke pH-waarde van de huid herstellen

Pampers Harmonie New Baby doekjes zijn speciaal ontworpen voor pasgeboren baby’s. Ze zijn gemaakt met een unieke zachte lotion die helpt de natuurlijke pH van de huid te herstellen en ze zo te beschermen tegen irritatie.

Beschermt de kostbare huid van je pasgeboren baby

Unieke lotion

New Baby doekjes bevatten een unieke zachte lotion die de natuurlijke pH-waarde van de huid van pasgeborenen helpt te herstellen en zo ook te beschermen tegen irritatie.

Dermatologisch goedgekeurd

Goedgekeurd door dermatologen van de Skin Health Alliance.

0% parfum en alcohol

Speciaal ontwikkeld om de gevoelige huid van je baby zo goed mogelijk te verzorgen. Ze zijn geschikt voor gezichtjes, handjes en billetjes.

Zorgvuldig ontworpen babydoekjes

Met liefde gemaakt in Europa*

Onze producten worden gemaakt volgens hoge veiligheidsnormen, zijn traceerbaar en ontworpen voor uw tevredenheid. Pampers babydoekjes worden uitsluitend in onze eigen fabrieken geproduceerd.*Mits 1% variatie, afhankelijk van de eisen van de toeleveringsketen

Certificeringen

Dermatologisch goedgekeurd. Onze Pampers Harmonie New Baby babydoekjes verzorgen de babyhuid. Ze zijn dermatologisch goedgekeurd en gecertificeerd door de deskundige dermatologen van de Skin Health Alliance.

Bij Pampers komt de veiligheid van jouw baby op de eerste plaats. Daarom worden onze Harmonie New Baby babydoekjes getest op schadelijke stoffen volgens de OEKO-TEXÒ Standard 100 norm

Lees alle beoordelingen

Wij streven naar 100% echte beoordelingen

    Beheer Cookies