Beoordelingen

Pampers® Harmonie Aqua 0% plastic

4.8 14
(14)

ZACHTE REINIGING

4.8

ZACHTHEID

4.8

STERKTE

4.9

Pampers is niet verantwoordelijk voor de correctheid van beweringen over producten die hier worden gedaan en onderschrijft geen meningen die in dit onderdeel worden geuit.

5.0

By Maartje - april 02, 2022

Enorm tevreden

Ik ben enorm tevreden over Pampers Aqua Wipes. De doekjes zijn compact verpakt en het product heeft een handige sluiting waardoor je het gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Ik heb het product ontvangen via Roamler om te testen voor Pampers. Tijdens het testen van de doekjes merkte ik vrij snel dat elk doekje even vochtig is. Dit ken ik niet van andere merken billendoekjes. Doordat de doekjes geen alcohol of parfum bevatten kun je ze ook gebruiken om voor het slapen gaan nog even de snoet mee te poetsen!

Gratis product ontvangen
5.0

By Nick - april 02, 2022

Ideale doekjes voor een gevoelige huid

Ik heb het product ontvangen via Roamler om te testen voor Pampers. Mijn dochtertje heeft een erg gevoelige huid en we hebben alle meerdere merken geprobeerd. Op deze doekjes van Pampers reageert haar huid gelukkig goed. Haar huid is nu rustig en zonder uitslag. De doekjes zijn bovendien prettig in gebruik. Ze zijn vochtig genoeg en makkelijk uit het zakje te halen.

Gratis product ontvangen
5.0

By Sandra - april 02, 2022

Gewoon erg goede doekjes

Ik heb dit product ontvangen via Roamler om te testen voor Pampers. En ik kwam er tijdens het testen van deze doekjes achter dat ze goed schoonmaken, het huidje van mijn baby wordt goed schoon en ze zijn goed vochtig. Soms bleven de billen van mijn baby wel erg nat. Het plastic klepje voor afsluiten vind ik ook echt handig, hierdoor drogen ze niet uit en is het ook makkelijk mee te nemen in de luiertas. Het huidje van mijn baby werd ook niet rood ofzo, en ze maken heel goed schoon. Ik zal de doekjes zeker aanraden!

Gratis product ontvangen
5.0

By Evelien - maart 31, 2022

Fijne plastic vrije doekjes

Sinds kort hebben we deze doekjes in gebruik. Ik heb het product ontvangen via Roamler om te testen voor Pampers. Ze zijn er tegenwoordig weer met een dekseltje. Ideaal, want deze kun je na gebruik weer sluiten, zodat de doekjes niet uitdrogen. De doekjes zijn wat mij betreft goed vochtig en maken prima schoon. Fijn voor de vieze luiers, maar ook om tussendoor handjes of gezichtjes schoon te maken. Ze ruiken neutraal en je trekt ze er stuk voor stuk uit. Enkel op het einde als de verpakking bijna leeg is, is het lastiger om ze er stuk voor stuk eruit te krijgen. Superfijn dat er geen plastic verwerkt zit in de doekjes, wat in veel doekjes wel het geval is. Ook ben ik erg fan van de zogenoemde 'water'doekjes, met zo min mogelijk bestanddelen erin.

Gratis product ontvangen
5.0

By Erik - maart 29, 2022

Fijn product

Ik ben ontzettend tevreden met deze doekjes. Ik heb het product ontvangen via Roamler om te testen voor pampa's. De doekjes zijn nat maar ook weer niet te nat, een frisse geur, en ik krijg de huid er goed schoon mee. Er zit geen alcohol en parfum in, dit vind ik een erg fijn ieder

Gratis product ontvangen
Beheer Cookies