Laten we samen de wereld van baby’s verbeteren!

Optimistische ouders ondanks een uitdagend jaar

De geboorte van een baby gaat samen met een gevoel van hoop en verwondering. Pampers wil dat elke baby gelukkig en gezond opgroeit en doet er alles aan om te begrijpen wat ouders willen. Wij hebben hen geïnterviewd over verschillende onderwerpen, zoals hun visie op de toekomst, de uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd om van de wereld van hun baby een betere plaats te maken, het belang van solidariteit en de kanalen waartoe zij zich wenden.

De magische momenten na de geboorte van een baby geven ouders een nieuw gevoel van verantwoordelijkheid om de wereld om hen heen beter te maken. Niet alleen voor hun baby, maar voor elke baby.

Noodzakelijke veranderingen die collectief moeten zijn

Ouders vinden dat dat er veranderingen nodig zijn om de wereld van baby’s te verbeteren, maar dat het moeilijk is om die alleen tot stand te brengen. Nu meer dan ooit moet verandering een collectieve inspanning zijn waartoe wij ons samen verbinden.

Bij Pampers, voelen wij dat ook en dat doen we al meer dan 60 jaar. Pampers creëert veilige en kwaliteitsvolle producten en streeft ernaar de wereld van baby’s beter te maken door hun specifieke noden te voldoen. Wij geloven ook in de kracht van collectiviteit, met de ouders, deskundigen op het gebied van jonge kinderen en jarenlange partners om de wereld van baby's beter te maken. Vandaag en in de toekomst.

9565 Pampers BetterWorldForBabies campaign BENL AUG21-01

Beheer Cookies