4-gifts-any-mom-to-be-will-love

4 cadeautjes waar iedere mama in spe blij mee is

De meeste nieuwe mama’s kunnen wel wat hulp gebruiken. Van kleertjes krijgen tot het in elkaar zetten van een wieg. Het is natuurlijk niet makkelijk om te weten wat een nieuwe mama nodig heeft. Als je twijfelt, kies dan voor veiligheid, met deze doordachte cadeautjes!


1. Iets lekkers

Van lasagne tot lamsboutjes, een zelfgemaakte maaltijd is altijd welkom. In een laat stadium van haar zwangerschap is een aanstaande mama alleen nog maar moe. In de laatste maand van je zwangerschap kun je nauwelijks nog bewegen.. Laat staan dat je nog energie over hebt om te koken! 

2. Een cadeaubon

Een cadeaubon voor een spa, een manicure of een kapsalon is het perfecte cadeau om een aanstaande mama voor te bereiden op de komst van de baby. 

Vermoeidheid is een factor (ik was te moe om mijn haar te doen en het te wassen en te drogen), maar de omvang van je buik is ook zeker een probleem. Na negen maanden kon ik mijn tenen niet meer zien om ze te lakken, dus een uur pure verwennerij in een spa was echt heerlijk. 

Als de baby er eenmaal is, zal je niet veel tijd meer hebben om weg te gaan, dus nu is het perfecte moment om jezelf te verwennen.


3. Simpele babycadeautjes

Het is misschien saai om een spuugdoekje of een wikkeldeken cadeau te geven, maar dit zijn nu precies de cadeautjes die ik als nieuwe mama het meeste nodig had. Pasgeboren baby’s zijn smeerpoetsen en morsen en spugen hun melk uit, dus wat nuttige doekjes en dekentjes geven is een goed idee. 4. Babykleertjes in een grotere maat

Die kleine jeans, shirtjes en jurkjes voor pasgeboren baby’s zijn schattig, maar je kindje zal er heel snel uitgroeien.

Koop een grotere maat van kleertjes voor je vriendin die mama wordt, ze zal je er dankbaar voor zijn.

Denk eraan dat de meeste nieuwe mama’s zelf hun eigen uitrusting uitkiezen, vooral de grotere items zoals de kinderwagen en het autozitje, dus laat deze artikelen in de winkel liggen. Jouw cadeau hoeft niet duur te zijn, het kan zelfs gratis zijn en toch het verschil maken.

Als je niet weet wat je moet kiezen, vraag je zwangere vriendin dan wat ze het meeste nodig heeft!

Misschien vind je dit ook interessant: