• samen-tegen-tetanus-pasgeborenen-605x403
  • Unicef-NLNL-605x403

Pampers steunt UNICEF: samen tegen tetanus bij moeders en pasgeborenen

Sinds 2006 heeft de campagne tegen tetanus '1 pak = 1 levensreddend vaccin*' van Pampers® en UNICEF bijgedragen om tetanus bij pasgeborenen in 20 landen helpen uitbannen. Elke seconde bereikt een levensreddend vaccin moeders en hun baby’s in een ontwikkelingsland.

UNICEF zorgt ervoor dat de vaccinaties afgelegen gebieden bereiken waar toegang tot gezondheidszorg en, meer specifiek, bevallingszorg een grote logistieke en financiële uitdaging zijn. Vrouwen bevallen vaak thuis in onhygiënische omstandigheden. Pasgeborenen lopen dan het risico in contact te komen met de tetanus-cellen wanneer de navelstreng wordt doorgeknipt met niet-steriel materiaal.

Het goede nieuws?

Deze tragische ziekte is te voorkomen met goedkope vaccins. En het is juist om de vaccinatie te bevorderen dat we samenwerken met UNICEF.

Samen met jouw steun kan onze campagne tegen tetanus '1 pak = 1 levensreddend vaccin*' tetanus bij pasgeborenen overal helpen uitbannen. Koop nu je pak Pampers®-luiers om een levensreddend vaccin te schenken.*Bij iedere aankoop van een verpakking met het UNICEF-logo en voor iedere keer dat het filmpje wordt bekeken, gedeeld, geliked of voor iedere fotoreactie op de Pampers Facebook-post (www.facebook.com/PampersBelgium), steunt Procter & Gamble UNICEF in de strijd tegen tetanus bij pasgeborenen met € 0,078. Dit bedrag vertegenwoordigt bijvoorbeeld de kostprijs van één tetanusvaccin of ondersteunt de administratieve kosten. Meer info op www.pampers.be of www.unicef.be. UNICEF ondersteunt geen specifieke merken, producten of diensten. De afgebeelde personen zijn geen begunstigden van UNICEF programma’s.

Misschien vind je dit ook interessant: