Samen-tegen-tetanus-bij-moeders-en-pasgeborenen-650x240

Een wereld zonder tetanus?

Sinds 2006 werken Pampers® en UNICEF samen in onze wens om tetanus bij pasgeborenen de wereld uit te bannen. Tetanus is namelijk één van de belangrijkste overlijdensoorzaken voor pasgeboren baby’s in ontwikkelingslanden.

Tot dusver zijn we erin geslaagd om de ziekte al uit te bannen in 20 landen en werden 100 miljoen baby’s en hun moeders beschermd.

Tetanus bij pasgeboren baby’s blijft wel nog een gevaar in 18 landen. Maar met jouw hulp kunnen we tetanus bij pasgeborenen de wereld uit bannen.

Zo kun jij helpen:

1 registratie = 2 levensreddende vaccins*

Word nu lid van pampers.be en schenk niet één maar 2 levensreddende vaccins tegen tetanus bij pasgeborenen. Bovendien geniet je zo ook van extra voordelen zoals kortingsbonnen, informatie afgestemd op de leeftijd van jouw baby en wordt je op de hoogte gehouden over acties en promoties. 

1 registratie is 2 levensreddende vaccins

1 pak = 1 levensreddend vaccin*

Koop vòòr 31 december 2017 een pak Pampers® luiers met de UNICEF-sticker. Pampers® schenkt zo één levensreddend vaccin tegen tetanus bij pasgeborenen aan UNICEF.

1-pak-is-1-levensreddend-vaccin

1 x kijken of 1 x delen = 1 levensreddend vaccin*

Bekijk ons UNICEF filmpje of deel het met jouw vrienden. Voor elk gedeeld of bekeken filmpje schenken wij 1 levensreddend vaccin tegen tetanus bij pasgeborenen aan UNICEF.

1 foto upload = 1 levensreddend vaccin*

Deel een foto van jouw kleintje op onze Facebookpost want voor elke gedeelde foto schenken we 1 levensreddend vaccin tegen tetanus bij pasgeborenen. Bezoek hier onze Facebookpagina

UNICEF-1-foto-opload-1-levensreddend-vaccin-605x403

Meer informatie over onze samenwerking met UNICEF? Ontdek er hier.

*Bij iedere aankoop van een verpakking met het UNICEF-logo en voor iedere keer dat het filmpje wordt bekeken, gedeeld, geliked of voor iedere fotoreactie op de Pampers Facebook-post (www.facebook.com/PampersBelgium), steunt Procter & Gamble UNICEF in de strijd tegen tetanus bij pasgeborenen met € 0,078. Dit bedrag vertegenwoordigt bijvoorbeeld de kostprijs van één tetanusvaccin of ondersteunt de administratieve kosten. Meer info op www.pampers.be of www.unicef.be. UNICEF ondersteunt geen specifieke merken, producten of diensten. De afgebeelde personen zijn geen begunstigden van UNICEF programma’s.

Misschien vind je dit ook interessant: