Pampers slaat de handen in elkaar met BOS+

Bij Pampers® geloven we dat we samen de wereld van baby’s beter kunnen maken. We koesteren, net zoals jou, dezelfde zorg en toewijding voor elke baby en de toekomstige wereld waarin ze zullen opgroeien. Daarom hebben we onze Pampers® Harmonie™ luiers ontworpen. Deze luiers bieden de vertrouwde 100% droogheid van Pampers®, verrijkt met plantaardige ingrediënten die zacht zijn voor de gevoelige huid van jouw kleintje. En goed nieuws: ze zijn nu ook verkrijgbaar in een recycleerbare papieren verpakking!*

Maar daar houdt het niet op. Om onze vernieuwde Pampers® Harmonie recylebare papieren verpakking* te vieren én terwijl een extra steentje aan de natuur bij te dragen, werken we samen met BOS+. BOS+ is een organisatie die zich inzet voor bosbehoud, beter én meer bos in Vlaanderen en de wereld. Ze streven ernaar natuurlijke habitats te beschermen en de biodiversiteit te versterken. Ze planten nieuwe bossen aan, herstellen aangetaste bosgebieden en creëren groene corridors voor wilde dieren. Daarnaast organiseert BOS+ educatieve programma’s om mensen aan te moedigen actief deel te nemen aan het behoud van onze natuurlijke omgeving. Hun missie? Een duurzame toekomst creëren waarin bossen een vitale rol spelen.

Wat gaan we nu concreet samen doen? Wel, voor elk pak Pampers® Harmonie luiers, luierbroekjes of babydoekjes die door Carrefour, Delhaize en Intermarché wordt verkocht tussen 29/04/2024 en 30/06/2024, doneert Pampers €0.10 aan BOS+ om bomen te planten in België. Haast je dus naar de winkel!

*De verpakking kan worden gerecycled in de papierbak, met een dun plastic laagje (12%) om de kwaliteit te behouden waar Pampers bekend om staat.

Beheer Cookies