Rampenbestrijding om baby's en gezinnen te ondersteunen

Ons wereldwijde rampenbestrijdingsproject reageert snel en effectief bij natuurrampen. Het doneert en distribueert bovendien luiers aan getroffen gezinnen. Na de aardbeving die de stad Ya'an in China in 2013 trof, werkte Pampers samen met de liefdadigheidsfederatie van Sichuan en verdeelde 500.000 luiers.

Hulpbehoevende baby's

  • Bijna 2 miljoen gezinnen kregen hulp via de mobiele ziekenhuizen van Pampers in delen van Afrika en Azië.

  • In Latijns-Amerika ondersteunen we het San Jose Malambo-pleeghuis met vrijwilligers, apparatuur, financiering en luierdonaties.

Investeren in opkomende gemeenschappen

Naarmate ons bedrijf groeit, neemt ook onze ondersteuning aan hulpbehoevende gemeenschappen toe. Door middel van het investering in banen en te zorgen dat de werkomstandigheden verbeteren.

• Op dit moment hebben we meer dan 30 Pampers-fabrieken over de hele wereld en we blijven investeren in nieuwe vestigingen, zoals onze nieuwe fabriek in Zuid-Afrika. Die creëert 500 nieuwe banen.

De groei van een bedrijf gaat niet alleen om financiële investering. Het gaat ook over onze inzet als werkgever om werkomstandigheden te verbeteren. Daarom passen we bij elke Pampers-fabriek ter wereld dezelfde richtlijnen toe om veilige en ethische werkmethoden te waarborgen. Door gemeenschappen op allerlei manieren te blijven ondersteunen op de plekken waar we actief zijn, helpen we baby's en gezinnen op te bloeien.