Pampers® Harmonie New Baby

Beschermt de natuurlijke pH van de huid

Pampers Harmonie New Baby doekjes zijn speciaal ontworpen voor pasgeboren baby’s. Ze zijn gemaakt met een unieke zachte lotion die helpt de natuurlijke pH van de huid te herstellen en ze zo te beschermen tegen irritatie.

Beschermt de kostbare huid van je pasgeboren baby

Unieke lotion

New Baby doekjes bevatten een unieke zachte lotion die de natuurlijke pH-waarde van de huid van pasgeborenen helpt te herstellen en zo ook te beschermen tegen irritatie.

100% plantaardige vezels

Gemaakt met 100% plantaardige vezels, waaronder 15% katoen afkomstig van gecertificeerde duurzame bronnen voor extra zachtheid en sterkte.

Dermatologisch getest

Goedgekeurd door dermatologen van de Skin Health Alliance.

0% parfum en alcohol

Speciaal ontwikkeld om de gevoelige huid van je baby zo goed mogelijk te verzorgen. Ze zijn geschikt voor gezichtjes, handjes en billetjes.

Verpakkingen en openingen zijn gemaakt met 50% gerecycled plastic afkomstig van overschotten aan industriële productiematerialen

Onze verpakkingen worden gedeeltelijk gemaakt met de fijne kwalitatieve resten van de productie van plastic verpakkingen. Het materiaal wordt gezuiverd om aan onze kwaliteitsnormen te voldoen, en wordt omgevormd tot nieuwe verpakkingen.

Pampers® Harmonie New Baby helpt de gevoelige huid beschermen tegen irritatie

Baby’s veiligheid eerst

Net zoals bij jou, komt jouw baby’s veiligheid bij ons op de eerste plaats.

Onze luiers en doekjes zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde en geëvalueerde materialen.

Beoordelingen

    Pampers is niet verantwoordelijk voor de correctheid van beweringen over producten die hier worden gedaan en onderschrijft geen meningen die in dit onderdeel worden geuit.

    Beheer Cookies