Beoordelingen

Pampers® Sensitive™

(382)
ZACHTE REINIGING
4.7
ZACHTHEID
4.7
STERKTE
4.7

Pampers is niet verantwoordelijk voor de correctheid van beweringen over producten die hier worden gedaan en onderschrijft geen meningen die in dit onderdeel worden geuit.

By Karolien - maart 16, 2022
Super zachte billetjes

Ik gebruik deze en deze blijven vochtig ook al sluit je het per ongeluk eens niet goed af. Doordat ze goed vochtig zijn, zijn de billetjes op 1-2-3 proper en heb je er dus minder nodig dan andere en goedkopere merken

Geplaatst op
By Elanur - december 27, 2021
Top product

Ik heb deze maanden geleden gekocht. Ik ben er heel tevreden mee. Ik raad dit aan alle jonge mama's. Is heel zacht en zorgt niet voor roodheid.

Geplaatst op
By christopher - oktober 20, 2021
ZACHTE REINIGING
5
ZACHTHEID
5
STERKTE
5
heel tevreden en makkelijk

hebben niet veel andere doekjes geprobeerd omdat we zo content er van zijn. de verpakking is licht, er steekt een goed aantal in , de pakjes sluiten heel goed af door het klepje, maar het klepje breekt ook makkelijk er af als je dat wil zodat ze goed in de "bewaar door " passen.ze zijn super makkelijk , goed van vochtigheid om te kunnen proper maken, ze komen makkelijk uit de verpakking en sluiten heel goed af. zacht voor de kleine zijn billetjes , heeft nooit iets van uitslag gehad!!! en nooit niet gescheurd. als ik dan al een nadeel moet gaan schrijven zou het het volgende zijn : de pakjes zijn licht dus soms hef je het pakje omhoog inplaats van het doekje eruit. als je grote aantallen aankoopt en daarom dus de pakjes langer hebt liggen kan het zijn dat de onderste doekjes veel natter zijn dan de bovenste. wij legde gewoon de reserve verpakking die in de doos stak onderste boven er in. " wij kochten ze aan met volle dozen 48pakken *5 dozen

By Glenn - oktober 15, 2021
ZACHTE REINIGING
5
ZACHTHEID
5
STERKTE
5
Top product

Deze doekjes hebben we cadeau gekregen van de afdeling materniteit na de geboorte van onze dochter. Huidvriendelijk, zacht, goed vochtig en geen parfum. Neemt alles mooi op, zelfs de eerste plakkerige boodschappen. We zijn enorm overtuigd van dit product en we willen niets anders meer.

Gratis product ontvangen
By Cynthia - oktober 05, 2021
ZACHTE REINIGING
5
ZACHTHEID
5
STERKTE
5
super goede doekjes

Huidvriendelijk, zacht, goed vochtig en geen parfum. Deze doekjes van vrienden gekregen en zeer fijn. Lekker zacht, goed vochtig en neemt alles mooi op. We wisselen ze wel af met ander merk natte doekjes maar ze stellen ons niet teleur!

Beheer Cookies