baby sleep solutions- on the go

Slaapoplossingen voor baby's: onderweg

Jennifer Kelly Geddes

Vakantietijd is niet alleen leuk voor de ouders, het is komt de ontwikkeling van je baby ten goede. Een tijdje van huis weg laat hem nieuwe dingen zien en andere geluiden horen. Helaas heeft de nieuwe omgeving ook nadelen.

  • De nieuwe slaapomgeving en het hotelbed kunnen de vredige bedtijdroutine van de beste slaper verstoren.
  • Je kunt je kind helpen goed te slapen door van de hotelkamer een comfortabele plek te maken.
  • Gebruik deze slaapoplossingen voor onderweg

Oefen thuis

Ben je van plan om tijdens je reis een draagbare wieg te gebruiken? Zet het wiegje dan thuis al in elkaar en laat je baby er een paar nachten in slapen.

Neem een paar vrienden mee

  • Vergeet niet de favoriete knuffelbeer, zijn zachte dekentje en zijn favoriete fopspeen mee te nemen. Dit spreekt eigenlijk voor zich. 

  • De meeste kinderen zijn erg gehecht aan hun metgezellen en kunnen zonder hen niet goed slapen. Zet dus zeker zijn favoriet(en) op je paklijst.

Denk na over ruimte

Als je kind thuis in zijn eigen kamer slaapt, ergert het zich op vakantie misschien als jij plots naast hem slaapt. Informeer naar aansluitende kamers en suites en vergelijk prijzen. Het levert je misschien wel een vakantie met een goede nachtrust op!

Zorg voor routine

Houd je bedtijdroutines van thuis aan. Je kind vindt troost bij deze bekende routine. Al deze activiteiten zijn voor hem het signaal dat het tijd is om naar bed te gaan.

Misschien vind je dit ook interessant: