Pampers zorgt voor de veiligheid van je baby

Pampers zorgt voor de veiligheid van je baby

Babyproducten moeten eerst en vooral veilig zijn. Pampers ziet de gezondheid en de veiligheid van baby’s en gezinnen als topprioriteit en werkt daarom non-stop aan de veiligheid en efficiëntie van hun producten.

Veiligheid begint met de oorsprong van het product
Pampers weet dat veiligheid begint bij de productontwikkeling. Daarom besteden we ook veel aandacht aan het ontwerpen en produceren van doekjes die mild en geschikt zijn voor de gevoelige huid. De ingrediënten in de babydoekjes van Pampers worden regelmatig in andere huidverzorgingsproducten gebruikt en hebben een lange geschiedenis van veilig gebruik op allerlei soorten huidtypes.Daarnaast worden de polymere microvezels beschouwd als veilig en niet giftig.

Het grondige proces van veiligheidstesten bij Pampers
Wij garanderen dat alle Pampers-producten en materialen rigoureuze veiligheids- en prestatietesten ondergaan. Nog voordat ze zelfs maar in contact komen met een babyhuid. We volgen de algemeen erkende principes voor risicobeoordeling (gevarenomschrijving, blootstellingevaluatie, evaluatie van de relatie tussen dosis en effect en de risicokarakterisering) die door de National Academy of Sciences (Nationale Academie van Wetenschappen) en de Wereldgezondheidsorganisatie zijn opgesteld om de veiligheid van ingrediënten te testen.

De eigenschappen van de ingrediënten worden volledig geëvalueerd, samen met alle beschikbare informatie over de veiligheid en de huidverdraagbaarheid, zodat alle chemicaliën die mogelijk overgevoeligheid of huidirritatie kunnen veroorzaken worden verwijderd. Nadat deze beoordelingen hebben plaatsgevonden, voert Pampers klinisch onderzoek uit bij volwassenen en kinderen om zo de veiligheid van de doekjes nog beter te garanderen.

Misschien vind je dit ook interessant:

Luiers

Pampers® Baby-Dry Pants

Tot 12 uur lang droog in een gemakkelijk verwisselbaar broekje.

Peuterspelletje: speurtocht

  • Locatie

    Binnen

  • Promoot

    Sport en spel

  • Wat je nodig hebt

    Een middelgrote doos, leuke stickers, klein speelgoed dat peuterspel stimuleert