De belofte van Pampers®: veiligheid voor jouw baby

De belofte van Pampers®: veiligheid voor jouw baby

Onze belofte
Voor Pampers is er niets belangrijker dan de veiligheid van je baby. Je kunt er daarom zeker van zijn dat onze producten veilig zijn en van hoge kwaliteit. We helpen bovendien bij de verzorging en bij de bescherming van je baby. Daarvoor baseren we ons op een wetenschappelijk ontwikkelingsproces. Zo verhogen we niet alleen het comfort van de baby’s, maar van het hele gezin

We vermijden bepaalde ingrediënten
Dankzij ons veiligheidsproces worden er geen bestanddelen gebruikt die onveilig zijn voor een baby of voor een kind.

We stellen vragen
Wij zijn wetenschappers, maar in de eerste plaats ook ouders. Daarom stellen wij ons continu vragen over de veiligheid van ingrediënten. We beseffen als geen ander dat de bestanddelen bestemd zijn voor gebruik in babyproducten. Als wij niet overtuigd zijn van de veiligheid van een ingrediënt, dan gebruiken wij het niet.

We bepalen het veiligheidsniveau
We bepalen een veilig niveau voor elk bestanddeel. Dit gebeurt aan de hand van hetzelfde wetenschappelijke proces dat door wereldwijde overheidsinstanties wordt gebruikt (EU, WHO, FDA, EPA, , enz.).

We bepalen de veiligheid van een product
Bij Pampers en P&G werken meer dan 700 professionele wetenschappers samen met toonaangevende gezondheidsdeskundigen. Ze zorgen ervoor dat de Pampers-producten voldoen aan alle wereldwijde veiligheidseisen en aan de regelgeving.

We blijven bij met gebruik en nieuwe informatie
We leveren geen half werk. Zelfs als ons product al in de schappen ligt, houden we vinger aan de pols. Dit gaat makkelijk dankzij onze ‘Organisatie voor Consumentenrelaties’ en door grondige productie- en kwaliteitscontroles in de markt uit te voeren.

Misschien vind je dit ook interessant:

Luiers

Pampers® Baby-Dry Pants

Tot 12 uur lang droog in een gemakkelijk verwisselbaar broekje.